Bağıllı Şehit Bayram Şenol İlkokulu
BAĞILLI KÖYÜ BAĞILLI KÜME EVLERİ ŞEHIT BAYRAM ŞENOL ILKOKULU BLOK NO: 56 EĞİRDİR / ISPARTA

VİZYON

Bağıllı halkının çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır İstiyoruz ki… •Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin.. •Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

MİSYON

Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği ilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. İnanıyoruz ki… •Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. •Biz birbirimizi öğrencilerin velilerin ve toplumun sürekli gelişim beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.

NORMAL

Ders başlama:08:50 Ders bitiş:14:30